tiistai 15. helmikuuta 2022

Ryssän sota Ukrainaa vastaan = Liian monilta suomalaisilta tai sellaisiksi itseään väittäviltä unohtuu, että jos Ukraina joutuu jälleen osaksi Moskovan oblastin valtaa sen sotilaita / ihmisiä käytetään uusien alueiden valloitukseen, kuten viime sodissa Raatteen tiellä ja muualla


Ryssän imperialistinen alueita riistävä sota Ukrainaa vastaan = Liian monilta suomalaisilta tai sellaisiksi itseään väittäviltä unohtuu, että jos Ukraina joutuu jälleen osaksi Moskovan oblastin valtaa sen sotilaita / ihmisiä käytetään uusien alueiden valloitukseen, kuten viime sodissa Raatteen tiellä ja muualla




Tsetsenian valloituksen jälkeen tsetseeneitä on käytetty ukrainalaisia vastaan. Suomalaisia käytettiin Tsetsenian valloittamiseen 1860-luvulla, samoin Puolan kapinan kukistamiseen, Balkanin sotiin, sekä Japania vastaan.
On erittäin tärkeää antaa monipuolista aseellista ja poliittista tukea Ukrainalle.




Yllä videolinkki rintamalinjojen molemmin puolin Latvian puolustusministeri kiteyttää hyvin miksi Natoon halutaan ;) 
Suomalaisilta tuppaa unohtumaan miksi, kun on tuo orjan sielu?

Seppo Lehto eduskuntavaalimainos 1995 kokonaisen Suomen tavoitteet


















Seppo Lehto valkoinen vaihtoehto valkoisen tulevaisuuden takuumies. Ole sinäkin?




Aluepalautukset alulle miehittäjä-Ryssä hevon vittuun alueiltamme!




















-------
Suomea koskevat miehittäjä-Ryssän toimet ovat riistäneet meiltä Jäämeriyhteytemme Barentsinmeren maakaasu- ja öljykenttineen, kuten koillisväylän Aasiaan.

Samoin alueriistot ovat koskeneet muutakin Suomeamme. Ryssän toimet Ukrainaa vastaan ovat hyvin samankaltaisia nukkeruhtinaineen Krim ja Donbas-alueilla:

------
Eurovaaliehdokas Tampere Pirkanmaa: Seppo Lehto Isänmaan asialla, ole sinäkin ;)?
---------------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti